Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013/16

  

16. kolo IV. třídy skupiny C

sobota 20. dubna 2013, výkop 17.00 hodin

Libež - Radošovice

1 : 5     ( 0 : 3 )

rozhodčí: Ladislav Murgač

góly: Ondřej Moravec (73´)

ŽK: Jaroslav Bařina (18´)

ČK: David Kněžík (30´), Jaroslav Bařina (70´)

Sestava: Martin Procházka - René Český, Tomáš Bohuslav (65´ Arnošt Kočí), Jaroslav Bařina, Josef Svoboda - David Kněžík, Miloslav Maťha (46´ Martin Žirovnický), Jan Neruda, Ondřej Moravec - Lukáš Bucala (75´ František Šejna), Ondřej Beránek

 

A je tu zápas jeden z nejprestižnějších - derby s nedalekými Radošovicemi. Všichni tušili, že případný neúspěch zhatí veškeré jarní úsilí i velmi dobrý výkon z Teplýšovic. Málokdo ovšem očekával jak moc krutá pravda to bude... Během rozcvičení přišla pro trenéry krutá zpráva a sice taková, že "mozek" a "motor" týmu Tomáš Říha nebude pro dnešní utání z důvodu svého zranění k dispozici. 

Vstup do utkání však komplikace nepřipouštěl. Aktivnější domácí svého soupeře přehrávali a vytvořili si několik zajímavých situací v blízkosti radošovické branky. Největší šanci "zazdil" Ondra Beránek, který v samostatném úniku na brankáře vystřelil a míč směřující vedle branky dorazil Lukáš Bucala, boužel z evidentního ofsajdu. Naše aktivita dlouho nevydržela. Osmělující se hosté udeřili hned z první střely na branku, které předcházela minela Tomáše Bouslava - 0:1. Zlomová chvíle pro celý zápas přišla záhy. Radošovičtí zakončili další brejk opět gólem, před kterým však pomezní rozhodčí mával ofsajd. Hlavní sudí však na toto vůbec nereagoval a od půlky hřiště viděl, že o ofsajd nešlo a gól uznal!! Toto vyústilo ve slovní výměnu názorů s kapitánem Davidem Kněžíkem, který bohužel neudržel nervy na uzdě a hlavního rozhodčího počastoval slovy "kašpare". Důsledkem toho byla červená karta, čímž David velmi oslabil svůj tým už ve 30. minutě, zcela zbytečně... Katastrofu dokonali hosté ještě do poločasu, když zvýšili na 0:3. Prohrávat o 3 branky a ještě dohrávat v 10ti hráčích, to se těžko otáčí... Oživení přineslo střídání a nástup Martina Žirovnického. Hned z toho byly dvě 100% šance, které ovšem Honza Neruda ani Lukáš Bucala nepromněnili. Trest přišel na druhé straně - 0:4. O kokerci výsledku se zasloužil Ondra Moravec, který bezpečně proměnil penaltu po faulu na našeho nejlepšího hráče zápasu Ondru Beránka. Poté si ještě pustil pusu na "špacír" Jarda Bařina a také on viděl v ruce sudího kartonek barvy červené. Na jeho obranu lze říci, že rozhodčí mírně řečeno neměl "svůj" den. Kdo zná rozhodčího Murgače, ví o čem je řeč... V samém závěru hosté ještě zasadili jeden úder do už tak zdecimovaného a osabeného týmu a uzavřeli střelecký účet na 1:5.

                                                                                                                      Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář