Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013/15

 

15. kolo IV. třídy skupiny C

neděle 14. dubna 2013, výkop 15.00 hodin

Teplýšovice C - Libež

2 : 3     ( 1 : 2 )

rozhodčí: Zdeněk Pessr

góly: Jaroslav Bařina (30´), Tomáš Říha (37´), David Kněžík (72´ z penalty)

ŽK: Ondřej Moravec (23´), David Kněžík (81´)

Sestava: Martin Procházka - David Janák, Tomáš Bohuslav, Jaroslav Bařina, René Český - David Kněžík, Tomáš Říha (75´ Josef Svoboda), Jan Neruda (65´ Martin Žirovnický), Miloslav Maťha - Lukáš Bucala (80´ František Šejna), Ondřej Moravec

 

První jarní výjezd mimo náš svatostánek znamenal cestu do Teplýšovic k souboji s místním "céčkem". Domácí vítězství z minulého kola dodalo našim chlapcům patřičné sebevědomí, které však trenéři krotili. Není nic důležitějšího než pokora, jak říká Víťa Lavička - trenér ACS, pro nechápavce... :-)

Úvod utkání patřil domácím, kteří dobře kombinovali, ale pouze na své vlastní polovině hřiště. My se "osmělili" a převzali iniciativu po čtvrthodince a ihned z toho byly šance ke vstřelení branky. Lukáš Bucala a Ondřej Moravec bohužel v zakončení nemířili přesně. A tak oblíbené klišé "nedáš-dostaneš" ukázalo svůj význam o chvíli později a domácí poslal do vedení 1:0 René Český, který "namazal" útočníkovi a ten samostatný únik proměnil - že by syndrom "Džoza"...??!!! :-) Tato branka byla problém, ale nepoložila nás, což René snad nechtěl, nebo snad chtěl...??!!! :-) Zvýšená aktivita přinesla ovoce. Po faulu na Lukáše Bucalu proměnil Jarda Bařina přímý volný kop z hranice vápna a vyhnal pavouky z šibenice branky - 1:1. Další "trestňák", tentokrát pro léváka, zahrál Tomáš Říha a také on, po teči hráče ve zdi, uspěl - 1:2. Klid mohl ještě do konce poločasu dát Mílek Maťha, svůj samostatný únik na brankáře po hrubce obrany však zakončil ukvapeně střelou z velkého vápna, kterou poslal někam do 15-20 řady tribuny z  brankou. I druhý poločas pokračoval podle stejného scénáře. My měli herní převahu, bohužel bez kýženého efektu, další gólovku zazdil jinak aktivní Lukáš Bucala. Tak udeřilo na straně druhé. Po zbytečné ztrátě ve středu pole domácí zakončili protiútok a vyravnali stav utkání na 2:2. Rozuzlení přinesla 70.minuta. Navrátilec Martin Žirovnický přiťukl Lukáši Bucalovi, toho již v pokutovém území při střele strhl obránce, následovat nemohlo nic jiného než penalta. David Kněžík se nemýlil a posunul skóre na 2:3. Poté bylo k vidění několik šancí a také ostřejších zákroků na obou stranách, tento poměrně nervóznízápas dostával patřičné grády. Závěr již nic zajímavého nepřinesl, alespoň po fotbalové stránce.

                                                                                                                      Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář